Anomaalia Šiauliu Bankasega

Šiauliu Bankas  Foto: Verslo žinios

Äripäevaga võttis ühendust murelik lugeja Margus, kelle sõnul ei ole tema kontole kantud panga täiendavaid aktsiaid.

"Kas Äripäev teab midagi Šiauliu Bankase aktsiate kohta, mille hind langes kuu aega tagasi päevaga 20%," uuris ta. "Siin on mingi anomaalia, et ei ole kantud väärtpaberikontole ka täiendavaid aktsiaid. Kes teab, millal see võiks toimuda. Minul seda infot pole kuskilt võtta."

Nimelt suurendas Leedu pank hiljuti põhikirjajärgset kapitali täiendavate aktsiate emiteerimisega.

"Kuna ka ettevõte ise ei ole seda välja öelnud, siis ei ole me siinkohal oluliselt targemad kui lugeja," nentis LHV maakler Sander Pikkel. "Küll aga võime lähtuda eelmise aasta kogemusest, kui täiendavad aktsiad laekusid kontole juuni alguses. Kõigi eelduste kohaselt toimub see samamoodi ka sel aastal."

Hetkel kuum