Indrek Mäe • 15. märts 2018 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Edukas kaupleja jagab edu valemit

Igor Dorošenko.  Foto: Andres Haabu

Enam kui kümneaastase kauplemiskogemusega Inbanki finantsanalüütik Igor Dorošenko jagas Äripäeva raadiosaates "Investor Toomase tund" oma edu valemit ja tõdes, et kõige tähtsam on lühiajalise kauplemise juures kaotuste vältimine.

Kuulsat börsikauplejat ning investeerimisõpikute autorit Alexander Elderit oma eeskujuks pidav Dorošenko alustas kauplemisega 2007. aastal buumi ajal, töötades ise samal ajal Hansapanga fondide juures. „Kuna mul oli vaba raha, hakkasin investeerima,“ rääkis ta oma algusest. „Pullituru viimasel lainel toona kõik kasvas ja oli väga lihtne – siis hakkas teema mind huvitama ning tegin endale selgeks, et fondide sees on ka aktsiad, millega on veelgi huvitavam kaubelda.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum