• Jaga lugu:

  Buffett: Tesla ostmine Apple'i poolt oleks "halb idee"

  Berkshire Hatahway juht Warren Buffett.Foto: Bloomberg

  Viimasel ajal on spekuleeritud selle üle, et Apple võiks Tesla ära osta. Warren Buffetti arvates on see halb idee.

  Berkshire Hathaway juht kritiseeris Tesla juhti Elon Muski ning ütles, et kui keegi oma sõnades eksib, siis tuleks kohe ka ennast korrigeerida. Ta viitas sellega Muski Twitteri postitusele, kus ta rääkis, et Tesla on rahastuse „juba kindlustanud“.
  „Kui see paneb aktsia mõni minut hiljem hullumeelselt liikuma, siis oleks pidanud oma sõnu parandama ja ütlema, et „rahastust on võimalik“ saada või midagi sellist,“ kommenteeris Buffett Muski tegevust.
  Musk kirjutas Augusti alguses, kuidas ta kaalub Tesla börsilt äraviimist. Ühtlasi teatas ta, et rahastus on ettevõtte jaoks kindlustatud. Kuna see nii tegelikult ei ole, siis on Musk sattunud USA väärtpaberi- ja börsikomitee uurimise alla.
  Kui Buffettilt küsiti, kas ta toetaks Tesla ostmist Apple’i poolt, muutus ta skeptiliseks. „Ma toetan kõike, mida Tim Cook (Apple’i tegevjuht) teeb, aga ma arvan, et autoturule sisenemine oleks väga halb idee,“ nentis ta.
  „Autode müümine ei ole sugugi lihtne, konkurentsi on kõvasti ja esimese saabuja eelist ei ole. Vahel võidada ühe aasta, aga kaotad teise. See ei anna sulle pidevat eelist,“ ütles Buffett.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
USA börs sulgus järjekordselt punases
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.