Apranga juht ei usu Kristiine, Rocca al Mare ja T1 edusse

Apranga grupi juht Rimantas Perveneckas leiab, et praegu jäädakse Eestis loodetud plaanist maha.  Foto: Judita Grigelytė
Jaroslav Tavgen • 16. oktoober 2018 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Viis aastat tagasi Balti turule jõudnud rõivatootja H&M lõi Apranga plaanid segi, eriti Eestis, kus on väga tihe konkurents, rääkis ettevõtte juht Rimantas Perveneckas.

Apranga käive kasvas Eestis selle aasta esimese kuue kuuga rohkem kui Lätis ja Leedus. Neis kahes riigis oli kasv kõigest 1–2%, aga Eestis 6%. Perveneckas ütles, et Apranga on Lätis ja Leedus turuliider, Eestis ollakse teised ja jäädakse loodetud plaanist maha. "Kuid me näeme suurt arengupotentsiaali, meie käive teie riigis on viimase seitsme aastaga kasvanud 2,5 korda," ütles Perveneckas Äripäeva sõsarlehele Delovõje Vedomosti. "Eesti turul on väga tihe konkurents ja seal on palju kohalikke ja välismaiseid tegijaid. Me ei taha teha vigu ja sellepärast avame uusi kauplusi üksnes eksklusiivsetes kohtades," lausus ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum