• Suuremad aktsiaindeksid tõusid täna ligi 1 protsendi võrra.Foto: EPA
  Jaga lugu:

  Börs: viis päeva kestnud langus lõppes

  Aktsiaturud lõpetasid täna viis päeva kestnud languse, sest spekuleeritakse, et USA võib kaubandustülis Hiinaga jäigast positsioonist loobuda, vahendab MarketWatch.

  Investorid seedisid ka Brexitiga seotud uudiseid ning Föderaalreservi Jerome Powelli väljaütlemisi rahapoliitikast.
  Dow Jonesi indeks tõusis täna 0,8 protsenti, 25 289 punktini. Standard & Poor’s 500 indeks kallines 1,1 protsenti, 2730 punktini. Nasdaq Composite lisas 1,7 protsenti ja kaupleb 7259 punktil.
  Financial Times kirjutas täna, et USA ja Hiina võivad kaubandustüli oodatust varem lahendada. On tõenäoline, et tariifide kehtestamine lükatakse edasi kuni kokkuleppe sõlmimiseni. Raport põhines USA kaubandusesindaja Robert Lighthizeri ütlustel – asjaga kursis olevad inimesed rääkisid, et uued tariifid on ootele pandud.
  Naftafutuurid kallinesid veidi ning kuld tõusis 0,3 protsenti, 1214 dollarini untsist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Neste aktsia sööstis tulemuste peale langusse
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
Kahjumit kartnud Põldma pääses ikkagi miinusest
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.