Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tehnoloogiasektoris on kõik valesti, aga aktsiad püüavad rekordeid

Protsessor.  Foto: Shutterstock

Tehnoloogiaaktsiad on jõudnud uute rekorditeni ning võrreldes teiste sektoritega saadi eelmise aasta rängast kukkumisest küllaltki kiiresti üle. Aga kui vaadata reaalseid uudiseid, siis sektoril ei lähe sugugi hästi, kirjutab Bloomberg.

Kasumid vähenevad murettekitava kiirusega, hinnatasemed paisuvad ja poliitikud tahavad ettevõtteid tükeldada. Pooljuhtide müük on järsult kukkunud ning infrastruktuuri kulutuste peale ei tasu enam loota. Investorite sõltuvus aga püsib. Alates jõuludest on tehnoloogiasektor kallinenud enam kui 30 protsenti.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum