Liina Laks • 6. jaanuar kell 4:00
Börsiuudised
Ainult tellijale
Võrumaa joogitootja Linda Nektar viib aktsiad Nasdaq Tallinna First North alternatiivturule, aasta on 2015.  Foto: Andres Haabu

Tõusulootus kuni 80%: need on kõige magusamad Balti aktsiad

Möödunud aasta polnud meie regiooni investorite jaoks üleliia helde, suured tõusud jäid tulemata. Seda enam rõõmustab pilk aktsiate hinnasihtidele – kui analüütikutel on õigus, võib uuel aastal loota korralikku rikkuse kasvu.

Kuigi Balti börsid käivad tavaliselt suurte maailma turgudega ühte jalga, siis sedapuhku jäädi alla nii suurtele USA kui ka Euroopa võrdlusindeksitele. Tallinna börs kerkis napilt 10%, samal ajal kui S&P 500 tegi enam kui kolm korda suurema tõusu. Seevastu jääb aasta meelde tugevate dividendidega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum