Mait Kraun • 5. november 2020 kell 15:30
Börsiuudised
Ainult tellijale

Alibaba tulemused panid aktsia kukkuma

Logos of Ant Group and Alibaba are pictured at the headquarters of Ant Group, an affiliate of Alibaba, in Hangzhou, Zhejiang province, China October 29, 2020. REUTERS/Aly Song  Foto: Reuters/Scanpix

E-kaubandushiiu Alibaba kolmanda kvartali käive oli oodatust suurem, millele aitas kaasa e-kaubanduse kasv Hiinas. Samas langes kasum enam kui 60 protsenti ja aktsia kukkus 4 protsenti. Lisaks sellele teatas ettevõte, et kaalub tütarettevõtte Ant Groupi aktsiaemissioonist loobumist, vahendab Reuters.

Hiina ametivõimude otsus peatada Ant Groupi 37 miljardi dollari suurune aktsiaemissioon Shanghais tuli turgudele üllatusena. Analüütikute ja investorite sõnul on näitab see, et Peking soovib Alibaba asutaja Jack Ma äriimpeeriumit piirata.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum