Annika Kald • 17. detsember 2020 kell 4:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Pangad ehitavad pensionikontosid. Mille järgi parim valida?

Järgmisel aastal muutub teise pensionisamba süsteem ja investoritel tekib võimalus ise otsustada, kuhu oma pensioniraha investeerida. Et mitte pensionipõlves vihma kätte jääda, tuleb aga nendes otsustes olla tähelepanelik. Fotol publik sellesuvisel investeerimisvestivalil.  Foto: Raul Mee

Veidi enam kui kolme kuu pärast saab hakata esitama avaldusi teisest pensionisambast väljumiseks, misjärel on üks võimalus asuda oma raha ise investeerima ja suunata raha pankade uutele personaalsetele pensioni investeerimiskontodele.

Eelduslikult tulevad investeerimiskonto lahendusega välja Swedbank, SEB, Luminor ja LHV. Tuntud investorid ja pensionispetsialistid leiavad, et nende kontode vahel valima asudes on kõige tähtsam silmas pidada teenustasusid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum