30. aprill 2018 kell 15:00

Toit ja autod kohtuvad juba aasta pärast Lauluväljakul!

Eesti uhkeima toiduautoga poseerivad Eesti Automessi patroon Margus Murakas ja Eesti Toidumessi patroon Angelica Udeküll.   

Angelica UdeküllEesti Toidumessi patroonMargus MurakasEesti Automessi patroon

Inimene sööb ja inimene sõidab. Mõlemad tegevused kas meeldivad või mitte, aga nendeta läbi ei saa ja vähemal või rohkemal määral puudutavad nad meid kõiki. Moodsal ajal võib internetist toidu ja autode pilte küll imetleda, aga ise maitsta ja järele proovida on ikka vaja.

Selleks toimub järgmisel aastal maikuu esimesel nädalavahetusel Tallinna Lauluväljakul suur “kaksikmess” Eesti Toidumess - Sööma! ja Eesti Automess - Sõidame! Nii nagu messide nimed ütlevad, saab siin nii süüa kui sõita ja sissepääs on kõigile tasuta! Ühismessi tutvustatakse suure väljapanekuga juba selle aasta toidumessil.

 Eesti Toidumess - Sööma! 2019 ja Eesti Automess - Sõidame! 2019

Koht: Tallinna LauluväljakKuupäevad: 3.-4. maiAvatud: kell 11-20Sissepääs: tasutaMessiala: 80 000mEksponente: kuni 700Messi lisainfo:www.toidumess.ee ja www.automess.eeMessi infopunkti telefon ja e-post: +372 554 3000, infopunkt@eestimessid.eeKorraldaja: Eesti Messid 

Hetkel kuum