Kärdla Kuur ongi peaaegu kuur ehk kerge suveehitis, kus juba aastaid tegutseb Hiiumaa üks populaarsemaid restorane. Rõõmus, värviline ja maitsev.

- Värvilise mööbli ja merevaatega jättis Kuur üldiselt meeldiva mulje.
- Foto: Raul Mee
Restorani esinimeks on Heimar Kuuskler, staažikas ja menukas kokk, kelle kogemustepagasis mitme restorani peakoka roll. Erinevalt paljudest (suve)restoranidest, pole kuulus kokk vaid “vapiloomaks” ehk menüü kokkupanijaks ja reklaaminäoks, vaid on ka päriselt kohal. Kas just alati, aga oli vähemalt neil kordadel, kui meie Kuuris käisime.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
Ettevõtte kasv, äristrateegia muutused ja töötajate kasvavad ootused esitavad kontorite sisustamisele aina uusi väljakutseid. Paraku ei suuda paljud ettevõtted nende muutustega sammu pidada. Sageli ei märgata, et kontor ei toeta enam seda, kuidas inimesed tegelikult töötavad. Sisekujundajad näevad seda iga päev – ruumid justkui toimivad, aga nende tegelik potentsiaal jääb kasutamata. Just selle lisaväärtuse leidmine ongi see, millega sisekujundajad ettevõtteid toetada saavad.