Külas maailmakuulsal börsikauplejal

Alexander Elder esineb juunis esmakordselt Eestis.  Foto: Patricia Liu
investor Toomas • 13. aprill 2017 kell 5:15

Üks börsikaupleja elukutse eeliseid on võimalus elada ja töötada mis tahes maailma paigas, kus leidub usaldusväärne internetiühendus, selgitab professionaalne kaupleja ja maailma populaarseimate kauplemisõpikute autor Alexander Elder videoloos.

Äripäeva, investor Toomase, LHV ja Admiral Marketsi kutsel esineb Elder juunis esimest korda Eestis. 20. mail ilmub Äripäeva raamatuklubi, LHV ja Admiral Marketsi koostöös eesti keeles tema tähtteos „The New Trading for a Living“, mida on tõlgitud 18 keelde.

Vaata, millistest teguritest sõltub Elderi hinnangul turgudel edu saavutamine ja mille poolest sarnaneb börsikauplemisega väikelennuki juhtimisega.

Alexander Elderi kõrval astub 2. juunil toimuval konverentsil üles Soome investeerimislegend Seppo Saario, kes avaldab, kuidas tema Elderi meetodeid praktikas kasutab. Teadmisi jagavad kaks investeerimis- ja kauplemismaailma tippu, kel kahepeale kokku ligi 100 aastat börsikogemust. 

Päev hiljem, 3. juunil toimub ühepäevane koolitus neile, kes plaanivad end tõsisemalt börsidel kauplemisega siduda või teha sellest enda arvestatav sissetulekuallikas, nii nagu seda on teinud Seppo Saario ja paljud teised investorid ning kauplejad üle kogu maailma.

Et osalejate arv on piiratud ja suur osa kohtadest on juba läinud, tasub kõigil huvilistel ennast registreerida võimalikult kärmelt. Täpsem info ja päevakava on leitav siit, Facebookis leiab ürituse kohta jooksvat infot siit.

Hetkel kuum