investor Toomas • 18. aprill 2017 kell 3:30

Börsikauplemine kui elatusallikas

Alexander Elder esineb juunis esmakordselt Eestis.  

Eesti juurtega Ameerikas tunnustatud professionaalse börsikaupleja, koolitaja ja menuraamatute autori Alexander Elderi teoseid on tõlgitud ligi 20 keelde – peagi ilmub tema värskeim teos ka Eestis.

Raamatu „Börsikauplemine kui elatusallikas“ esimene trükk ilmus 1993. aastal ja on kujunenud maailmas oma valdkonna klassikaks. Eesti keeles avaldatav väljaanne on selle raamatu 2014. aastal ilmunud põhjalikult täiendatud ja uuendatud versioon.

Raamat õpetab, kuidas läheneda kauplemisele rahulikult ja distsiplineeritult. Tähelepanu on suunatud nii riskikontrollile kui ka enesekontrollile ning mõlema tarvis on esitatud selged juhised.

Vaata, miks otsustas Elder raamatut uuendada ja milliseid muudatusi ta uues versioonis tegi.

Äripäeva, investor Toomase, LHV ja Admiral Marketsi kutsel esineb Elder juunis esimest korda Eestis.

Alexander Elderi kõrval astub 2. juunil toimuval konverentsil üles Soome investeerimislegend Seppo Saario, kes avaldab, kuidas tema Elderi meetodeid praktikas kasutab. Teadmisi jagavad kaks investeerimis- ja kauplemismaailma tippu, kel kahepeale kokku ligi sada aastat börsikogemust.

Päev hiljem, 3. juunil toimub ühepäevane koolitus neile, kes plaanivad end tõsisemalt börsidel kauplemisega siduda või teha sellest arvestatav sissetulekuallikas, nii nagu seda on teinud Seppo Saario ja paljud teised investorid ning kauplejad üle maailma.

Et osalejate arv on piiratud ja suur osa kohtadest juba läinud, tasub huvilistel ennast registreerida võimalikult kärmelt. Täpsem info ja päevakava siin, Facebookis leiab ürituse kohta jooksvat infot siit.

Hetkel kuum