investor Toomas • 5. oktoober 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Kas on risk või mitte?

Nüüd, kui mulle on hoidmistunnistuste maailm taas avatud, hakkasin mõtlema, et millal mul ikkagi ADRi puhul valuutarisk on ja millal mitte.

Tänastel investorikülgedel lahatav NIO on pesuehtne 1 : 1 ADR.  Foto: AFP/Reuters

Tunnistan, et ühtegi ADRi (American depository receipt, eesti keeles hoidmistunnistus – toim) mul portfellis veel pole. Praegu on mul selle üle vaid hea meel, sest näiteks Hiina aktsiaid, millest mõni ka mu jälgimisnimekirjas seisab, ei julge praegu toikagagi puudutada – kes teab, mis pauk sealt jälle tuleb. Aga seda olen ma juba õppinud, et mis turul üles läheb, peab ka alla tulema ja vastupidi, nii et ega see Hiina ka igavesti kiratsema ei saa jääda. Ja siis on hea teada, kuidas on asjad ADRidega.

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas