Palga TOP: 550 Eesti parimat palgamaksjat

Üle 10 000 euro suurust kuupalka maksab Eestis kaks ettevõtet, selgub täna ilmunud Äripäev palgamaksjate edetabelist, kus on reastatud 550 ettevõtet töötajate keskmise palga järgi.

Lisaks palgamaksjate edetabelile reastas Äripäev ka 2015. aastal üle 5000 euro kuus teeninud ettevõtete juhatuse liikmed. Mõlemad täna ilmunud edetabel on kättesaadav kõigile Äripäeva tellijatele. Kui sa pole veel tellija, siis vormista soodne proovitellimus.

Edetabelid on koostatud ettevõtete viimaste, üldjuhul 2015. aasta, majandusaasta aruannete alusel. Osa ettevõtete puhul ei kattu aga majandusaasta kalendriaastaga. Keskmine brutopalk on saadud ettevõtte palgakulu jagamisel keskmise täistööajale taandatud töötajate arvuga aruandeperioodi jooksul. Ettevõtted on jaotatud sektorisse Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori (EMTAK) alusel.

Hetkel kuum