• OMX Baltic−0,17266,92
  • OMX Riga−1,49866,71
  • OMX Tallinn0,141 739,38
  • OMX Vilnius0,00993,09
  • S&P 5001,115 459,1
  • DOW 301,6440 589,34
  • Nasdaq 1,0317 357,88
  • FTSE 1001,218 285,71
  • Nikkei 225−0,5337 667,41
  • CMC Crypto 2000,000,00
  • USD/EUR0,000,92
  • GBP/EUR0,001,18
  • EUR/RUB0,0093,47
  • OMX Baltic−0,17266,92
  • OMX Riga−1,49866,71
  • OMX Tallinn0,141 739,38
  • OMX Vilnius0,00993,09
  • S&P 5001,115 459,1
  • DOW 301,6440 589,34
  • Nasdaq 1,0317 357,88
  • FTSE 1001,218 285,71
  • Nikkei 225−0,5337 667,41
  • CMC Crypto 2000,000,00
  • USD/EUR0,000,92
  • GBP/EUR0,001,18
  • EUR/RUB0,0093,47
  • 10.01.23, 16:00

Kristjan Peäske rohepöördest: kõik meie restoranid saavad ökomärgise

00:00
  • Gregor AlakülaGregor Alaküla
Kristjan Peäske rohepöördest: kõik meie restoranid saavad ökomärgise
Räägime jätkuskuutlikkusest ja kestlikust majandamisest turismi- ja toitlustusvaldkonnas.
Võtame fookusesse Green Key ökomärgise ning räägime ka laiemalt, milline on erinevate märgiste roll äritegevuses.
Enda restoranide jätkusuutlikest tegevustest räägib Green Key märgist omava Lee restorani ning Lore bistroo ja Freya peremees Kristjan Peäske (vasakul). Märgiste kasvavast olulisusest, Ukraina sõja mõjust Eesti firmade rohepöördele ning keskkonnahoiu trendidest räägib Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskuse vanemekspert Harri Moora (paremal).
Saadet juhib Gregor Alaküla. Foto: Gregor Alaküla.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele