Michelini rohelise tärni pälvinud restorani Hiis vastu kasvas huvi pärast tunnustuse saamist päris palju: lähiajaks on saadaval veel vaid mõned kohad, rääkis restorani omanik Daanius Aas.
“Täiesti umbes veel kalender ei ole,” ütles Daanius Aas Äripäeva raadio hommikuprogrammis. “Kuu täitus päris kiiresti, järgmine kuu täitub väga hoogsalt. Inimesi ikkagi huvitab ja kõik tahavad pärast sellist tunnustust tulla proovima.”
Varem Michelini noore peakoka tunnustuse saanud Aas tõdes, et restoran soovib tulevikus saada rohelise tärni kõrval ka punast tärni. Sellist tärnide kombinatsiooni Eestis ei ole veel kellelgi.
Usutluses selgitas Aas, mida Michelini roheline tärn üldse tähendab, miks just nemad selle said ning kas värske tunnustuse ja suure nõudluse pärast peab restoran ka hindasid tõstma.
Küsis Meelis Mandel.
Foto autor: Rauno Liivand
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.