Äripäev • 2. september 2019 kell 9:08

Uue omanikuga Vapiano plaanib jõulist laienemist

Gert Kerde sõnul avatakse uusi restorane nii Baltimaades kui Soomes.  Foto: PM/Scanpix Baltics

Apollo Grupi käe all plaanib Vapiano grupp avada lähiaastatel uusi restorane nii Baltimaades kui Soomes ning restoranide arvu kahekordistada, rääkis Vapiano ära müüv Gert Kerde Äripäeva hommikuprogrammis.

Vapiano äri vedas Eestis Piano Group OÜ, mille ühe omaniku Gert Kerde sõnul tuli otsus ettevõte Margus Linnamäe Apollo Groupile müüa täiesti spontaanselt.

Kuula intervjuust, mida plaanib Kerde teha tehingust saadud rahaga ning mis on edasised plaanid:

Kooli alguse puhul käis investor Jaak Roosaare rääkimas lastele rahatarkuse õpetamisest. Intervjuust kuuleb, kuidas lastele ei öelda, kui kõrgeks hindab Roosaare õpetajate finantskirjaoskust, kui suurt taskuraha tasub lapsele maksta ning mida lastele raha kohta õpetada tasub.

Kuula intervjuud siit:

Hetkel kuum