Polina Volkova • 16 oktoober 2019

Prügiprobleem on kaval ja ohtlik

Sel aastal osales maailmakoristuspäeval 20 miljonit inimest üle maailma.  Foto: Raul Mee

Saates on külas kodanikuaktivist, Teeme Ära programmi üks asutajatest ja maailmakoristusprogrammi koordineerija Tatjana Lavrova.

Tatjana liitus Teeme Ära tiimiga projekti alguses, 2007. aastal. Praegu koordineerib ta maailmakoristusprojekti raames prügikoristust Venemaal. Sel aastal osales maailmakoristuspäeval 20 miljonit inimest üle maailma.

Saates räägib Tatjana, kuidas Teeme Ära eestvedaja Rainer Nõlvak kohe tema südame võitis, kuidas ta kirjutas kirja Venemaa presidendi Vladimir Putini administratsiooni ning mida ta on näinud ja kogenud nende 12 aasta jooksul, kui ta projektis on osalenud.

Saatejuht on Delovõje Vedomosti peatoimetaja Polina Volkova.

Kuulake saadet siit:

Hetkel kuum