• Jaga lugu:

  Need kinnisvaraarendused jäävad hätta

  Metro Capitali juht Ain Kivisaar rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, millised arendused suure tõenäosusega õnnestuvad ja millised jäävad hätta.Foto: Andras Kralla

  "Kui ehitaja on täiesti tundmatu, à la Pets ja Pojad, siis tasub väga ettevaatlik olla," hoiatas kinnisvaraettevõtte Metro Capitali juht Ain Kivisaar kinnisvaras orienteerujaid neljapäeva hommikul Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

  Kuidas kinnisvaras terad sõkaldest eralduma panna ja mida see tähendab, rääkis Kivisaar hommikuprogrammis põhjalikumalt.
  Intervjuud Ain Kivisaarega saab kuulata siit:
  Kui hästi on ettevõtjad valmis järgmisteks keerulisteks aegadeks, mis vääramatult meie poole liiguvad? Psühholoog ja ettevõtja Alar Tamming rääkis Äripäeva ja Eesti Ekspressi korraldatud konverentsil "30 aastat vaba ajakirjandust Eestis" antud intervjuus, kui suure tõenäosusega tabavad raskused meid järgmisel aastal.
  Intervjuud Alar Tamminguga saab kuulata siit:
  Eduka keemiatööstuse Chemi-Pharmi omanik ja juht Ruth Oltjer jagas Äripäeva ja Eesti Ekspressi korraldatud konverentsil häid soovitusi, kuidas tööstusettevõttel tasub koostööd teha ülikoolidega, ning rääkis ka Chemi-Pharmi ambitsioonikast kasvuplaanist.
  Intervjuud Ruth Oltjeriga saab kuulata siit:
  Samuti tegime juttu sellest, mis paneb ettevõtted vastutama. Sel teemal kõneles samal konverentsil Sustinere OÜ partner Maris Ojamuru.
  Intervjuud Maris Ojamuruga saab kuulata siit:
  Tartu Ülikooli Pärnu kolledži juht Garri Raagmaa selgitas konverentsil, milliseid õppetunde andis ääremaastumine ning miks otsustajad ei ole võtnud neid õpetusi tõsiselt.
  Intervjuud Garri Raagmaaga saab kuulata siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Investor: kui keegi teaks eduka idufirma valemit, siis kõik kasutaks seda
Kui eduka idufirma valem oleks olemas, siis kõik lihtsalt investeerikski sellistesse inimestesse ja ettevõtetesse, rääkis Äripäeva Raadio saates "Riskiraha" Spring Capitali juht Henri Treude. "Iga situatsioon on erinev ja igas situatsioonis toimib erinevat tüüpi asutaja. Tagantjärgi võime öelda, et see inimene on väga kihvt ja me juba algusest peale teadsime, et sealt tuleb midagi ägedat. Tegelikult ei tea."
Kui eduka idufirma valem oleks olemas, siis kõik lihtsalt investeerikski sellistesse inimestesse ja ettevõtetesse, rääkis Äripäeva Raadio saates "Riskiraha" Spring Capitali juht Henri Treude. "Iga situatsioon on erinev ja igas situatsioonis toimib erinevat tüüpi asutaja. Tagantjärgi võime öelda, et see inimene on väga kihvt ja me juba algusest peale teadsime, et sealt tuleb midagi ägedat. Tegelikult ei tea."
Raskustes Tankeri ostnud Taani joogihiid plaanib Eesti õlletootjale suurt kasvu
Põhjamaade üks suurimaid joogitootjaid ja -turustajaid Royal Unibrew otsustas, et peab oma portfelli veelgi täiendama ning Eestis rohkem õlletootmisele keskenduma. “Ei olnud palju õlletootjaid saadaval ning nii saigi Tanker valitud,“ rääkis Royal Unibrew' Balti piirkonna tegevjuht Marijus Kirstukas.
Põhjamaade üks suurimaid joogitootjaid ja -turustajaid Royal Unibrew otsustas, et peab oma portfelli veelgi täiendama ning Eestis rohkem õlletootmisele keskenduma. “Ei olnud palju õlletootjaid saadaval ning nii saigi Tanker valitud,“ rääkis Royal Unibrew' Balti piirkonna tegevjuht Marijus Kirstukas.