• Jaga lugu:

  Investor Toomase uue rekordi saladus

  Investor Toomas rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis lähiaja strateegiast.Foto: Raul Mee

  Äripäeva raadio hommikuprogrammis avaldas investor Toomas, kuidas ta portfelliga uue rekordi tegi. Samuti rääkisime hommikul luhtunud suurprojektide õppetundidest ning valitsuse suurest katsumusest nimega eelarve.

  Samuti tuli jutuks, millal plaanitakse jõuda 12% aastatootluseni ja millist strateegiat Toomas lähiajaks kavandab.
  Kuula intervjuud siit:
  Samuti käis külas politoloog Tõnis Saarts, kellega tuli juttu sellest, millise poliitilise kapitaliga läheb valitsuskoalitsioon vastu oma esimesele eelarvevõitlusele riigikogus.
  Millise lahenduse võivad saada vaidlused peaprokuröri ja teiste ametikohtade üle? Võtame vaatluse alla ka opositsiooni – miks sotsid on pildilt kadunud, mis toimub Reformierakonnas?
  Kuula intervjuud siit:
  OÜ Lõuna-Eesti Talumuna juhi Tõnu Vetiku käest uurisime, millise õppetunni andis ettevõtjale Väimela suurkanala takerdunud arendus; kuidas Eestis üldse suuri taristuprojekte teha, kui kogukond töötab vastu ja vald laiutab käsi?
  Kuula intervjuud siit:
  Äripäeva Infopanga konkurentsiraportite projektijuht Sigrid Kõiv tutvustas majutusettevõtete ja kullerteenuseid pakkuvate ettevõtete vastvalminud raporteid.
  Kuula intervjuud siit:
  Hommikuprogrammi tegid Neeme Korv ja Rivo Sarapik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.