Kuidas tegeleda edasilükkamistega ja lahendada kliendi piiravaid uskumusi ning hirme?

Saatejuhid Kaspar Kuntor ja Silver Rooger võtavad saates "Nimed müügitahvlil" ette kolm näidiskaasust, kuidas müügitehing lukku lüüa.  Foto: Äripäev

"Nimed müügitahvlil" 10. saates käsitleti closingu põhimõtteid ja tutvustati esmast kahte closingut ehk tehingu lukku löömist.

Silver Rooger ja Kaspar Kuntor Dominate Salesist lähevad nüüd konkreetsemaks ja vaatavad, mida teha levinud edasilükkamistega. Oluline on siinjuures ära tabada, millal on tegemist argumendi versus ettekäändega ja kuidas siis ka vastavalt läheneda.

Saatejuhid vaatavad ja lahendavad kolm näidiskaasust ning seejärel uurivad enamlevinumaid piiravaid uskumusi ning hirme. Saates pakuvad nad ka strateegiaid nende tuvastamiseks, et need eemaldada ning aidata kliendil otsuseni jõuda.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum