Lauri Leet • 18. september kell 11:00

Pärnu kinnisvaraturg taastub kevadeks

Kortermaja Pärnus.  Foto: Andras Kralla

Uus Maa kinnisvarasaates uurime, milline on olukord kinnisvaraturul Tartus ja Pärnus. Saates selgub, kuidas mõjutas kevadine kriis korterite üüriturgu, ostu-müügitehingute hulka ja hindu ning mida võiks tuua algav sügistalvine aeg.

Millises linnas langes korterite ruutmeetrihind enam? Kui kerge või raske saab olema rentnike leidmine korteritesse saabuval sügistalvisel perioodil? Saate esimeses pooles kuula olukorra kohta Pärnus. Külas on Uus Maa Pärnu Akadeemia büroo juhataja ja maakler Peeter Sepp. Saatejuht on Lauri Leet.

Kuula Pärnu kinnisvaraturu kohta siit:

Saate teist poolt ehk Tartu kinnisvaraturu kohta saab kuulata siit:

Saadet toetab Uus Maa kinnisvarabüroo.

Hetkel kuum