• OMX Baltic0,02%308,02
  • OMX Riga−0,06%893,27
  • OMX Tallinn−0,11%2 090,07
  • OMX Vilnius0,05%1 203,12
  • S&P 5001,03%6 000,36
  • DOW 301,05%42 762,87
  • Nasdaq 1,2%19 529,95
  • FTSE 1000,3%8 837,91
  • Nikkei 2250,5%37 741,61
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%90,65
  • OMX Baltic0,02%308,02
  • OMX Riga−0,06%893,27
  • OMX Tallinn−0,11%2 090,07
  • OMX Vilnius0,05%1 203,12
  • S&P 5001,03%6 000,36
  • DOW 301,05%42 762,87
  • Nasdaq 1,2%19 529,95
  • FTSE 1000,3%8 837,91
  • Nikkei 2250,5%37 741,61
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,19
  • EUR/RUB0,00%90,65
  • 04.01.21, 14:05

Ekspert: kaubanduse suurima segmendi muutus jätkub ka uuel aastal

Kuna restoranides süüakse varasemast vähem, siis on osa inimesi hakanud nii-öelda restoranitasemega toitu tegema kodus, ostes selleks vajalikke retsepte ja kvaliteetsemat toorainet, ütles Eesti Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil toidukaubanduse kui suurima segmendi kohta.
Eesti Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil.
  • Eesti Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil.
  • Foto: Raul Mee
Peil rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et need inimesed, kes ei viitsi ise kokata, on leidnud enda jaoks rohkem valmistoite.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.06.25, 08:26
Kuidas teha kestlikkusest oma konkurentsieelis?
Juhtidel on aeg küsida, mida kestlikkus nende ettevõttele tegelikult tähendab. Muutuv ärikeskkond eeldab, et kestlikkusest saab tööriist, millega tugevdada oma meeskonda, partnereid ja äri vastupanuvõimet.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele