• Jaga lugu:

  Õigusaudit paljastab, kas tegelikult ka ehitada tohib

  Paremal advokaadibüroo Triniti partner ja vandeadvokaat Ramil Pärdi. Vasakul YIT Eesti krundihanke projektijuht Krista Koppel.Foto: Erakogu

  Pikaaegse õigusauditite tegemise kogemusega advokaat Ramil Pärdi sõnul ei tähenda piirangute puudumine registris veel seda, et ehitust tohib alustada. Ärikinnisvaraga seotud õiguslikud piirangud aitab nii ostja kui müüja jaoks tuvastada kinnisvara õigusauditi tegemine.

  Saates "Triniti eetris" räägime kinnisvara õigusauditist, sest kinnisvaraturg on aktiivne ja muutunud õigusruumi tingimustes on auditite tegemine ärikinnisvara müümisel väga aktuaalne.
  Arutleme, miks tuleks ärikinnisvara ostmisel õigusauditi tegemist kaaluda ning kellele see enim kasulik on – ostjale või müüjale. Samuti räägime, millised küsimused kaasnevad uusarendustega ja millised küsimused kaasnevad vanema kinnisvaraga.
  Oma pikaajalisest auditite tegemise kogemusest räägib advokaadibüroo Triniti partner ja vandeadvokaat Ramil Pärdi. Ehitusettevõtte kogemust jagab YIT Eesti krundihanke projektijuht Krista Koppel. Saadet juhib Gregor Alaküla.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Neste aktsia sööstis tulemuste peale langusse
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
Kahjumit kartnud Põldma pääses ikkagi miinusest
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.