Artikkel
 • Jaga lugu:

  Toitumisnõustaja: väiksed parandused toitumises toovad suured muutused

  Confido toitumisnõustaja ja -coach Anneli Kõiv tõi saates välja, et toidutalumatuse sümptomiteks võivad lisaks seedehäiretele olla ka pidev energiapuudus, peavalud ja naha liigne kuivus.Foto: Anna-Carina Vainola

  Peaaegu kõigi menüüs on midagi, mida saaks teha paremaks, et inimesel oleks parem enesetunne, rohkem energiat, kvaliteetsem uni, rohkem jaksu ja ka selgem mõtlemine, rääkis Äripäeva raadios Confido toitumisnõustaja ja -coach Anneli Kõiv.

  "Esmalt tuleb tegeleda lihtsate asjadega, nagu näiteks piisavas koguses vedeliku tarbimine. Kui need lihtsad asjad saab korda, siis tegelikult hakkavad suured muutused toimuma," rääkis Kõiv saates.
  Saates keskendume tervislikule toitumisele. Sealhulgas räägime toidutalumatusest – millal talumatust kahtlustada, kuidas seda tuvastatakse ning kuidas saab abiks olla toitumisnõustaja. Anneli Kõiv nendib, et mitut levinud kaebust ei osata toidutalumatusega seostada.
  Veel räägib Anneli, millised on toitumise kohta liikvel olevad eksiarvamused, ning annab toitumisharjumustega seotud soovitusi.
  Confido Terviselahendusest, mis sisaldab ka analüüse toidutalumatuse ja –allergiate tuvastamiseks, annab ülevaate terviseteenuste spetsialist Taavo Velt. Saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Rootsi keskpank kergitas intressimäära, uued tõsted juba silmapiiril
Riksbank tõstab intressimäära sel aastal juba teist korda ning sellega tõuseb intressimäära tase 0,75 protsendini.
Riksbank tõstab intressimäära sel aastal juba teist korda ning sellega tõuseb intressimäära tase 0,75 protsendini.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Rimi lõi koduveoks käed Starshipiga
Tallinnas autonoomseid pakiveoroboteid testiv Starship sai pardale poeketi Rimi, mille kolmest Tallinna supermarketist saab nüüd kolme koti kaupa koju kaupa tellida.
Tallinnas autonoomseid pakiveoroboteid testiv Starship sai pardale poeketi Rimi, mille kolmest Tallinna supermarketist saab nüüd kolme koti kaupa koju kaupa tellida.
Soomlased ehitavad Helsingisse 400 miljonit maksva soojuspumba
Mereveest sooja tootmine, mida plaanitakse ka Tallinnas, saab Soome pealinnas peatselt tõeks: Helsingi sooja- ja elektritootja Helen plaanib 400 miljoni euro eest püstitada pealinna Salmisaarele tohutu mereveel töötava soojusvaheti.
Mereveest sooja tootmine, mida plaanitakse ka Tallinnas, saab Soome pealinnas peatselt tõeks: Helsingi sooja- ja elektritootja Helen plaanib 400 miljoni euro eest püstitada pealinna Salmisaarele tohutu mereveel töötava soojusvaheti.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.