Artikkel
 • Kuula

  Tallinna Hoiu-laenuühistu korraldas oma liikmetele uhke peo

  Tallinna Hoiu-laenuühistu kutsus 18. augustil Tallinna lauluväljakule kokku oma liikmed, et pidada traditsiooniliselt maha uhke suvelõpu pidu ja ühtlasi viia läbi ka ühistu suvelõpupidu.

  Juba 12 aastat tegutsenud Tallinna Hoiu-laenuühistul on traditsioon kutsuda augustis kokku ühistu liikmed. Tallinna Hoiu-laenuühistu juhatuse liikme Annely Ojametsa sõnul on igaaastane pidupäev ühistu liikmete seas kauaoodatud sündmus ning kui möödunud aastal jäi koroona tõttu pidu vahele, olid paljud liikmed siiralt kurvad.
  Seda oodatum oli tänavune pidupäev. Palava ilma kiuste kogunesid sajad ja sajad inimesed Tallinna lauluväljakule, kus tuju tõstsid Gerli Padar ja Jakko Maltis ning kus osalejate vahel loositi välja põnevaid üllatusi. Meeleolukal peol räägiti loomulikult ka ühistu tegemistest ning ühistu liikmed said näost näkku kohtuda ühistu juhtidega.
  Annely Ojametsa sõnul on Tallinna Hoiu-laenuühistu midagi enamat kui lihtsalt ühistu, kus saavad kokku investorid ja hoiustajad. Pigem on tegemist kokkuhoidva kogukonnaga ja ühistu ainus eesmärk on hoida ning suurendada oma liikmete sääste. Kuna ühistu teeb kõik selleks, et liikmete säästud oleksid võimalikult turvaliselt investeeritud, avaldub see ka pidevalt kasvavas liikmete arvus.Kui tosin aastat tagasi oli ühistul 179 liiget, siis nüüd on nende arv kasvanud 2376-ni.
  „Oleme tegutsenud juba 12 aastat ja kui selle aja jooksul onmeie liikmeskond kasvanud mitmekümnkordselt, siis on see märk inimeste usaldusest meie vastu,“ lisas Ojamets.
  Tallinna Hoiu-laenuühistu on ainuke ühistu Eestis, mis jagab oma liikmete vahelkaomanikutulu, sestonjukaühistu liikmed ühistu omanikud.Kuna eelmine aasta oli ühistu tegevusaja edukaim, maksis ühistu lisaks hoiuste intressile ka dividende liikmete osamaksudelt, kusjuures dividendimääraks kujunes intressiarvestusena üle 12 protsendi.

  Miks hoiustada Tallinna Hoiu-laenuühistus?

  Annely Ojamets tõi välja kolm märksõna: usaldus, kogemus ja paindlikkus. Kui ühistu alustas 2010. aastal tegevust, oli üksmajanduslangus veel käimas ja praegu terendab silme ees juba järgmine. Kuid THLÜ on keerulistele aegadele vaatamata edukalt hakkama saanud ja aidanud ka oma liikmetel majanduslikult rasked ajad üle elada ning see on väljendunud ka liikmete usalduses ühistu kogemuse vastu.
  Ühistu hoiused on samas väga paindlikud. Tallinna Hoiu-laenuühistu pakub oma liikmetele praegu kolme hoiustamise võimalust: Kogumishoiust, Tähtajalist hoiust ja Hoius24.
  Kogumishoiuse miinimumsumma on 2000 eurot ja hoiusele on võimalik teostada igal ajal vähemalt 200 euro suuruseid juurdemakseid. Lisaks juurdemaksete võimalusele eristab kogumishoiust ka igakuiste intresside maksmine. Hoiuse intress kuni 6,5% aastas.
  Tähtajaline hoius võimaldab hoiustatavalt summalt teenida intresse iga kuu, kvartali või perioodi lõpus. Tähtajalise hoiuse esmane sissemakse on vähemalt 2000 eurot ja intress sõltub hoiustatavast perioodist. Hoiuse intressimäär on kuni 6,5%aastas.
  Kõige põnevam toode on aga Hoius24, mis võimaldab hoiuse ennetähtaegselt igal ajal lõpetada, säilitades sealjuures teenitud intressi. Ennetähtaegse lõpetamise korral kannab ühistu hoiusumma ja kogutud intressid hoiustaja arvelduskontole 24 tunni jooksul alates lõpetamise teate esitamisest. Hoius24 intressimäär on 3,5%.
  Võtke meiega ühendust!
  Tallinn, Narva mnt 2
  E-R 8:00-18:00
  Telefon: 663 0118
  Tartu, Küüni 7
  E-R 9:00-18:00
  Telefon: 622 9022
  Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvu Tallinna Hoiu-Laenuühistu tegevusega ja finantsteenuste tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.
 • Hetkel kuum
Martin Mark: Eesti uus visioon peab olema õigesti fokuseeritud
Tihtilugu kipume keskenduma probleemidele, mis saadavad meid igal pool. Neisse liialt kinni jäädes võib ununeda suur pilt ja sündida kasvu pidurdavad otsused, kirjutab If Kindlustuse Balti erakliendiüksuse juht Martin Mark.
Tihtilugu kipume keskenduma probleemidele, mis saadavad meid igal pool. Neisse liialt kinni jäädes võib ununeda suur pilt ja sündida kasvu pidurdavad otsused, kirjutab If Kindlustuse Balti erakliendiüksuse juht Martin Mark.

20 aastat investeerimiskogemust portfellihalduses

Olulisemad lood

Bitcoini tänavune hinnaralli hakkab meenutama eelmist mulli
Suurima krüptovaluuta, Bitcoini hind on tõusnud juba üle 42 000 dollari ja on sel aastal kallinenud enam kui 150%, mistõttu eksperdid hoiatavad uue mulli eest.
Suurima krüptovaluuta, Bitcoini hind on tõusnud juba üle 42 000 dollari ja on sel aastal kallinenud enam kui 150%, mistõttu eksperdid hoiatavad uue mulli eest.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
VIDEO: kuidas karjääri tipus olles uuesti nullist alustada
Pärast profikarjääri lõppu on tipprattur Tanel Kangert keskendunud oma rattapoele. Aga kuidas aru saada, millal on õige aeg ühe tippkarjääriga otsad kokku tõmmata ja uueks eluks fookus paika saada?
Pärast profikarjääri lõppu on tipprattur Tanel Kangert keskendunud oma rattapoele. Aga kuidas aru saada, millal on õige aeg ühe tippkarjääriga otsad kokku tõmmata ja uueks eluks fookus paika saada?
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
VIDEO: kuidas karjääri tipus olles uuesti nullist alustada
Pärast profikarjääri lõppu on tipprattur Tanel Kangert keskendunud oma rattapoele. Aga kuidas aru saada, millal on õige aeg ühe tippkarjääriga otsad kokku tõmmata ja uueks eluks fookus paika saada?
Pärast profikarjääri lõppu on tipprattur Tanel Kangert keskendunud oma rattapoele. Aga kuidas aru saada, millal on õige aeg ühe tippkarjääriga otsad kokku tõmmata ja uueks eluks fookus paika saada?
Äkki tagandatud börsifirma juht: sisulise koostööni me ei jõudnudki
Balti lisanimekirjas noteeritud puitkiudplaaditootjas Nordic Fibreboardis vaid loetud päevad ametis olnud ja seejärel tagandatud tegevjuht Aigar Kallas nentis, et oleks ettevõttelt oodanud selgemat rollide jaotust.
Balti lisanimekirjas noteeritud puitkiudplaaditootjas Nordic Fibreboardis vaid loetud päevad ametis olnud ja seejärel tagandatud tegevjuht Aigar Kallas nentis, et oleks ettevõttelt oodanud selgemat rollide jaotust.
Suurfirmade tippjuhid jätkusuutlikkusest: iPhone’i äraviskamine pole lahendus, pikaajaline strateegia on
IPhone’i prügikasti viskamine ja kartulikrõpsudest loobumine pole kliimaprobleemi pikaajaline lahendus, vaid ettevõtted peavad tegema iga toote ja teenuse puhul samm-sammult jätkusuutlikumaid otsuseid, rääkisid välismaiste firmade tippjuhid Tasakaalus majanduse foorumil “Elevant toas”.
IPhone’i prügikasti viskamine ja kartulikrõpsudest loobumine pole kliimaprobleemi pikaajaline lahendus, vaid ettevõtted peavad tegema iga toote ja teenuse puhul samm-sammult jätkusuutlikumaid otsuseid, rääkisid välismaiste firmade tippjuhid Tasakaalus majanduse foorumil “Elevant toas”.
Osta "katkine" aken: Tesla teeb kunagise fopaa rahaks
Tesla müüb 55 dollari eest Cybertrucki aknakleepsu, mis jätab mulje, nagu oleks neljarattalise aken katki, vahendab CNN.
Tesla müüb 55 dollari eest Cybertrucki aknakleepsu, mis jätab mulje, nagu oleks neljarattalise aken katki, vahendab CNN.
Riia raudteejaam kallines 90 miljoni võrra
Rail Baltica Riia pearaudteesõlme ehituse algusest on möödunud kolm aastat – projekt on algselt arvatust tunduvalt kallimaks läinud ning kulud võivad veelgi kasvada.
Rail Baltica Riia pearaudteesõlme ehituse algusest on möödunud kolm aastat – projekt on algselt arvatust tunduvalt kallimaks läinud ning kulud võivad veelgi kasvada.
Eesti õpilased püsivad PISA tabelis Euroopa tipus
Eesti õpilased saavutasid selleaastases PISA testis Euroopa tipptulemuse, mõnes valdkonnas seda jagades, ning on maailmas esikaheksas koos Aasia tippriikidega.
Eesti õpilased saavutasid selleaastases PISA testis Euroopa tipptulemuse, mõnes valdkonnas seda jagades, ning on maailmas esikaheksas koos Aasia tippriikidega.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.