Artikkel
 • Jaga lugu:

  Tallinna Hoiu-laenuühistu korraldas oma liikmetele uhke peo

  Tallinna Hoiu-laenuühistu kutsus 18. augustil Tallinna lauluväljakule kokku oma liikmed, et pidada traditsiooniliselt maha uhke suvelõpu pidu ja ühtlasi viia läbi ka ühistu suvelõpupidu.

  Juba 12 aastat tegutsenud Tallinna Hoiu-laenuühistul on traditsioon kutsuda augustis kokku ühistu liikmed. Tallinna Hoiu-laenuühistu juhatuse liikme Annely Ojametsa sõnul on igaaastane pidupäev ühistu liikmete seas kauaoodatud sündmus ning kui möödunud aastal jäi koroona tõttu pidu vahele, olid paljud liikmed siiralt kurvad.
  Seda oodatum oli tänavune pidupäev. Palava ilma kiuste kogunesid sajad ja sajad inimesed Tallinna lauluväljakule, kus tuju tõstsid Gerli Padar ja Jakko Maltis ning kus osalejate vahel loositi välja põnevaid üllatusi. Meeleolukal peol räägiti loomulikult ka ühistu tegemistest ning ühistu liikmed said näost näkku kohtuda ühistu juhtidega.
  Annely Ojametsa sõnul on Tallinna Hoiu-laenuühistu midagi enamat kui lihtsalt ühistu, kus saavad kokku investorid ja hoiustajad. Pigem on tegemist kokkuhoidva kogukonnaga ja ühistu ainus eesmärk on hoida ning suurendada oma liikmete sääste. Kuna ühistu teeb kõik selleks, et liikmete säästud oleksid võimalikult turvaliselt investeeritud, avaldub see ka pidevalt kasvavas liikmete arvus.Kui tosin aastat tagasi oli ühistul 179 liiget, siis nüüd on nende arv kasvanud 2376-ni.
  „Oleme tegutsenud juba 12 aastat ja kui selle aja jooksul onmeie liikmeskond kasvanud mitmekümnkordselt, siis on see märk inimeste usaldusest meie vastu,“ lisas Ojamets.
  Tallinna Hoiu-laenuühistu on ainuke ühistu Eestis, mis jagab oma liikmete vahelkaomanikutulu, sestonjukaühistu liikmed ühistu omanikud.Kuna eelmine aasta oli ühistu tegevusaja edukaim, maksis ühistu lisaks hoiuste intressile ka dividende liikmete osamaksudelt, kusjuures dividendimääraks kujunes intressiarvestusena üle 12 protsendi.

  Miks hoiustada Tallinna Hoiu-laenuühistus?

  Annely Ojamets tõi välja kolm märksõna: usaldus, kogemus ja paindlikkus. Kui ühistu alustas 2010. aastal tegevust, oli üksmajanduslangus veel käimas ja praegu terendab silme ees juba järgmine. Kuid THLÜ on keerulistele aegadele vaatamata edukalt hakkama saanud ja aidanud ka oma liikmetel majanduslikult rasked ajad üle elada ning see on väljendunud ka liikmete usalduses ühistu kogemuse vastu.
  Ühistu hoiused on samas väga paindlikud. Tallinna Hoiu-laenuühistu pakub oma liikmetele praegu kolme hoiustamise võimalust: Kogumishoiust, Tähtajalist hoiust ja Hoius24.
  Kogumishoiuse miinimumsumma on 2000 eurot ja hoiusele on võimalik teostada igal ajal vähemalt 200 euro suuruseid juurdemakseid. Lisaks juurdemaksete võimalusele eristab kogumishoiust ka igakuiste intresside maksmine. Hoiuse intress kuni 6,5% aastas.
  Tähtajaline hoius võimaldab hoiustatavalt summalt teenida intresse iga kuu, kvartali või perioodi lõpus. Tähtajalise hoiuse esmane sissemakse on vähemalt 2000 eurot ja intress sõltub hoiustatavast perioodist. Hoiuse intressimäär on kuni 6,5%aastas.
  Kõige põnevam toode on aga Hoius24, mis võimaldab hoiuse ennetähtaegselt igal ajal lõpetada, säilitades sealjuures teenitud intressi. Ennetähtaegse lõpetamise korral kannab ühistu hoiusumma ja kogutud intressid hoiustaja arvelduskontole 24 tunni jooksul alates lõpetamise teate esitamisest. Hoius24 intressimäär on 3,5%.
  Võtke meiega ühendust!
  Tallinn, Narva mnt 2
  E-R 8:00-18:00
  Telefon: 663 0118
  Tartu, Küüni 7
  E-R 9:00-18:00
  Telefon: 622 9022
  Tegemist on finantsteenuseid osutava ettevõttega. Tutvu Tallinna Hoiu-Laenuühistu tegevusega ja finantsteenuste tingimustega ja vajadusel pea nõu asjatundjaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ehituspood Viimsis paneb uksed kinni: "Ootame tormiseid aegu“
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Eksperdid: Eesti pensionisüsteem toetub liiga raskelt esimesele sambale
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Autoaktsiad: GM rõõmustas investoreid, Tesla kurvastas
USA börsidel noteeritud autofirmade kolmanda kvartali müügitulemused paranesid nii General Motorsil kui ka Teslal, kuid viimase aktsia läks uudise peale langusse.
USA börsidel noteeritud autofirmade kolmanda kvartali müügitulemused paranesid nii General Motorsil kui ka Teslal, kuid viimase aktsia läks uudise peale langusse.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
LinkedIni ekspert juhtidele: tehke rohkem kisa ja kära, hoiate raha kokku
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Hirmust tuleb rääkida, et seda mitte karta
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Elektri universaalteenuse hinnaarengu määrab saastekvoodi turg
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.

Olulisemad lood

Oluline võit Ukrainale: vene väed suruti Lõmanist välja
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.