Gerli Ramler • 22. detsember 2017 kell 7:04
TOP
Ainult tellijale

Elektroonikatööstuse TOP: rõõmu pakub ka sisenõudlus

Elektroonikatööstuses eksporditakse umbes 97% toodangust.  Foto: Incap Electronics

Elektroonikatööstuses eksporditakse umbes 97% toodangust, kuid Eesti Elektroonikatööstuse Liidu tegevjuht Arno Kolk nendib, et põhjust on rõõmustada ka sisenõudluse kasvu üle – mitu Eesti ettevõtet on tootmisse juurutanud tarku masinaid, mis sisaldavad kodumaist elektroonikat.

"Praegu meie põhiturgudel majandus kasvab ja see tekitab uusi võimalusi ning väljakutseid. Kasv on märgatav kõigis segmentides. Ilma elektroonikata ei saa tänapäeval hakkama ükski sektor: kõigis masinates, laevades, autodes, lennukites on palju elektroonikat. Asjade Internet (IoT) levib, sideturul kasvavad 4G-võrgud ja valmistutakse 5G tulekuks," loetleb Kolk.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum