Varasematel aastatel on kirjutatud, et venelased on üha enam laenama hakanud. Majanduskriisis läheb laenude teenindamine aga palju keerulisemaks. Ökonomistid on pakkunud, et Venemaal võiks kehtestada kodanikupalga, ent selle ideega kaasa mindud pigem pole.   Foto: Scanpix

Kolmandik Venemaa majandusest seisab

Pille Ivask • 12. mai kell 3:00

Koroonakriisi tõttu on Venemaal seisma jäänud kolmandik majandusest, kuid riigi abipaketti hindavad ökonomistid tagasihoidlikuks.

Venemaal ei näi olevat täisväärtuslikku majanduse päästmise paketti ja seega võib järeldada, et Venemaa poliitiline prioriteet on kuskil mujal, kritiseeris Raiffeisen Banki peaökonomist Gunter Deuber hiljutises analüüsis. Ka SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor tõdes, et võrreldes teiste riikidega on Venemaa pakett tagasihoidlik.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum