• Jaga lugu:

  Telefoniinfo pakkujad otsivad lahendust

  Täna lükatakse poolte palvel edasi Kuuma Liini ASi ja ASi Eesti Telefon vahel alanud kohtuvaidlus, sest mõlemad firmad üritavad leida kohtuvälist lahendust.
  Tallinna linnakohtule esitatud hagiavalduses taotleb Kuuma Liini AS, et Eesti Telefon täidaks valitsuse ja nimetatud firma asutajate vahel sõlmitud lepingus fikseeritud nõuet mitte takistada telefoniabonentide numbribaasi avalikustamist. Kuuma Liini ASi direktor Jaanus Allik sõnas, et jutt on põhiliselt eraklientuuri telefoninumbritest, mida Eesti Telefon ei ole seni suvatsenud neile avalikustada.
  Eesti Telefoni pressiesindaja Kaja Tampere ütles, et eraklientuuri numbribaasi pole Kuuma Liini ASile müüdud, renditud või muidu kasutada antud põhjusel, et andmebaas kajastab telefoninumbrite omanikke, mitte nende tegelikke kasutajaid.
  Tampere avaldas samas lootust, et Eesti Telefon ja Kuuma Liini AS suudavad jõuda kohtuvälise lahendini, sest Eesti Telemedia varasem ainuõigus nende andmebaasi kasutamisele tühistati 1995. aasta novembris. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Pangaaktsiad upitasid Tallinna börsi järjekordse rekordini
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.