2. juuni 1996 kell 22:00

Tuku klubi laiendab tegevust

Tuku klubi võitis Pärnu rannasalongi rendikonkursi mai keskel. Linnavara ameti juhataja Liivi Vaidla sõnutsi eelistas rendikomisjon Tuku klubi teisele konkurendile ASile Kaemus just tänu senisele Illegaardi kogemusele.

Ginter rääkis, et Pärnu rannasalongi rentimise plaan ei olnud mõeldud alternatiivina juhuks, kui Illegaardi rendilepingut ei pikendata. «Mul oli sisemine tunne, et Illegaardi rendilepingut pikendatakse, kuid ma kartsin renditingimusi, sest olen kolme aastaga kogu oma raha siia sisse pannud,» lausus Ginter. «Samas olen Illegaardiga seotud kulud ja laenud jõudnud likvideerida ja puhas võlgadest.»

«Me püüame taastada mõnes mõttes rannasalongi traditsioone,» rääkis Ginter Pärnuga seotud plaanidest. «Selle kohaga püüame mõelda just inimestele, kes ainult diskodest lugu ei pea,» lausus ta. Ginteri sõnul on salongis kavatsus avada baar nimega Vilets Elu ja kunstigalerii. Salongis hakkab mängima Pärnu linnaorkester, korraldatakse suvemuusika kontserte.

Ginter avaldas lootust, et salong on avatud aasta läbi, kuigi tunnistas, et esialgu on tal mure, kas talvel Pärnus publikut jätkub.

«Me ei aja taga välist sära ega välist hiilgust, püüame teha salongi võimalikult mugavaks ja inimsõbralikuks,» kirjeldas Ginter kujundusplaane ning lisas, et hiljem võib salong hakata meenutama Illegaardi.

Hetkel kuum