• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tuku klubi laiendab tegevust

  Tuku klubi võitis Pärnu rannasalongi rendikonkursi mai keskel. Linnavara ameti juhataja Liivi Vaidla sõnutsi eelistas rendikomisjon Tuku klubi teisele konkurendile ASile Kaemus just tänu senisele Illegaardi kogemusele.
  Ginter rääkis, et Pärnu rannasalongi rentimise plaan ei olnud mõeldud alternatiivina juhuks, kui Illegaardi rendilepingut ei pikendata. «Mul oli sisemine tunne, et Illegaardi rendilepingut pikendatakse, kuid ma kartsin renditingimusi, sest olen kolme aastaga kogu oma raha siia sisse pannud,» lausus Ginter. «Samas olen Illegaardiga seotud kulud ja laenud jõudnud likvideerida ja puhas võlgadest.»
  «Me püüame taastada mõnes mõttes rannasalongi traditsioone,» rääkis Ginter Pärnuga seotud plaanidest. «Selle kohaga püüame mõelda just inimestele, kes ainult diskodest lugu ei pea,» lausus ta. Ginteri sõnul on salongis kavatsus avada baar nimega Vilets Elu ja kunstigalerii. Salongis hakkab mängima Pärnu linnaorkester, korraldatakse suvemuusika kontserte.
  Ginter avaldas lootust, et salong on avatud aasta läbi, kuigi tunnistas, et esialgu on tal mure, kas talvel Pärnus publikut jätkub.
  «Me ei aja taga välist sära ega välist hiilgust, püüame teha salongi võimalikult mugavaks ja inimsõbralikuks,» kirjeldas Ginter kujundusplaane ning lisas, et hiljem võib salong hakata meenutama Illegaardi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.