• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapanga aktsia hind on stabiilne

  USA tarbijahinnaindeks, millelt oodati kursside muutumise suuniseid, kasvas mais 0,3 protsendi võrra, mis vastas enam-vähem ootustele. Dollari kurss põhivaluutade suhtes ei muutunud: Saksa marga suhtes 1,536, jeeni suhtes 109,4, Eesti krooni suhtes 12,29. USA autotootjad avaldavad endiselt administratsioonile survet nõrgema dollari ja tugevama jeeni suunas, mis muudaks USA autod konkurentsivõimelisemaks.
  Soome marga kurss püsis eile ilma suuremate muutusteta 2,62 krooni juures.
  Rootsi krooni kurss päeva jooksul langes: 1,837 kroonilt 1,830 kroonile.
  Helsingi börs liikus eile järskude tõusude ja langustega, domineerima jäi siiski kerge langus: --0,43%, 2012 punktini.
  Hansapanga aktsia kurss tõusis Helsingis 1,30 marka, 35,30 margani ja see vastas 92,49 kroonile. Tehingute maht oli 20 400 aktsiat.
  Stockholmi börs liikus terve päeva vaikselt allapoole ja õhtuks kogunes langust 1,15%, 1969 punktini.
  Kulla hinna Londoni fiksing võrdus 384,80 dollariga, mis märkis väikest tõusu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.