• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Advokaat süüdistab Hansapanka segadustes

  Mody väitis, et DTE Metallitööde kontol Hansapangas valitsevat segadus, milles selguse saamine nõuab aega. Modyt ei rahuldanud ka Dvigateli esindaja vandeadvokaadi abi Helmut Pikmetsa esitatud Hansapanga kinnitus, et raha ikkagi on DTE Metallitööde kontole laekunud. Nimelt oli sellel kinnitusel DTE Metallitööde asemel kirjas DTE Metallist. Modyt ei rahuldanud ka Hansapanga kinnituse vormiline külg, sest tema sõnul polevat kindel, kas sellele alla kirjutanud Hansapanga töötajal oli vajalik volitus.
  DTE Metallitööde ASi kohustati esmaspäevaks esitama väljavõte oma pangakontost Hansapangas.
  Mäletatavasti tekitas Dvigateli raha ülekanne DTE Metallitööde kontole küsimusi juba läinud kolmapäeval toimunud kohtuistungil, kus ilmnes, et Dvigatel oli kokkulepitud 1,79 mln krooni kandnud DTE Metallitööde kontole, mida too polnud küll sulgenud, kuid ei kasutanud enam.
  Esmaspäeval selgub ilmselt seegi, kas Dvigateli tootmishooned, millele võlanõude tagatisena kohtu määrusega võõrandamiskeeld pandi, vabastatakse aresti alt. Dvigateli juhatuse esimees Ülo Pärnits on väitnud, et võõrandamiskeelu tagajärjel kannab Dvigatel iga kuu ligi 2 miljonit krooni kahju.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
USA börs sulgus järjekordselt punases
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.