• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suvine loidus Tallinna börsil kestab

  Teisipäeval, 6. augustil tehti Tallinna väärtpaberibörsil 5 aktsiaga kokku 51 tehingut. Päevakäive tõusis eilsega võrreldes veidi, kuid jäi endiselt tagasihoidlikuks, olles 2 490 873,30 krooni.
  Teistest oluliselt aktiivsema kauplemisega aktsiat eile ei olnud -- käibed ulatusid 316 496 kroonist 682 352 kroonini. Tehingute arvult edestasid teisi veidi Hoiupanga aktsia 16 ja Hansapanga aktsia 13 tehinguga.
  Jätkuvalt tõusvas joones liigub aga Hansapanga aktsia hind, mis eile tõusis 0,33% ja jäi pidama 93,1 kroonile. Investorite huvi Hansapanga aktsia vastu näitab ka see, et eile tehtud 13 tehingust tehti 12 hinnaga 93,1 kr ning vaid üks (päeva esimene tehing) hinnaga 92,9 kr. Nagu allolevast tabelist näha, oli seega 12 juhul tegemist aktsiate ostmisega ja vaid ühel juhul investor müüs oma aktsiaid.
  Hansapanga aktsia kallinemisest toetatuna tõusevad järjest ka indeksid. Tõsi, pangasektori indeksi eilne tõus oli kolme aktsia langusest tingituna küll vaid 0,02% 329,28 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.