1. oktoober 1996 kell 22:00

Väikefirma printer

mõõdud: 150x310x191 mm

kaal: 3,8 kg

resolutsioon: 600 dpi, Microfine-tooner

ühilduvus: Windows 3.1 ja Windows 95,

DOS (Windowsi aknas)

liides: kiire paralleelliides

paber: 100 lk automaatlehesöötja,

käsitsi lehesöötmise võimalus

paberi formaat: A4, B5, A5, A6, Legal Letter, Executive

ümbriku formaat: Monarch COM-10, C5, DL

trükikiirus: 4 lk minutis

akustiline müra: töös -- 48 dbA

kuu kasutus: kuni 1000 lk kuus

hind: 4995 krooni ( käibemaksuga)

OKI, kasutades oma kogemust LED-tehnoloogias, on konstrueerinud väikefirmale, suurfirma üksikkasutajale või kodus töötavatele arvutikasutajatele sobiva Windowsi keskkonnas töötava personaalprinteri.

OKIPAGE 4W puhul on tegemist GDI (Graphics Device Interface) printeriga, milles prinditav raster moodustatakse arvuti mälus ja saadetakse sealt printerisse trumlile kandmiseks. Tänu sellele, et trükiettevalmistuse protsess on viidud printerist arvutisse, on hind tunduvalt madalam.

OKIPAGE 4W abil saab väljastada tekstitöötlust, tabelarvutust, vektorgraafikat ja rastergraafikat (fotod) mistahes Windowsi programmist. MS DOSi programmidest on võimalik printida, töötades Windowsi aknas.

OKI on mõelnud ka oma uue personaalprinteri kasutamismugavuse peale. OKIPAGE 4W-l on kaks paberisöötmise varianti -- automaatsöötja 100-le lehele ning eraldi käsitsisöötmise võimalus ümbrike ja ebastandardsete paberisuuruste ning -paksuste jaoks. Mõlemad neist tagavad kasutaja jaoks tööde printimisel ladusa ja probleemivaba paberiteekonna. Üliväikestest sfäärilistest osakestest koosnev OKI tooner aitab parandada trükikvaliteeti.

OKIPAGE 4W ökonoomsust rõhutab tooneri ümbertöötlemise süsteem, mis võimaldab taaskasutada paberile mittekantud toonerit ning vähendab sellega tarbija kulusid printeri kasutamise perioodil.

Uut OKIPAGE 4W-d iseloomustab võrreldes teiste sama klassi printeritega ka tema kompaktsus ja peaaegu hääletu printimine -- akustiline müra töös on 48 dbA ning sisselülitatuna jõudeolekus on ta müravaba.

Töölaual võtab OKIPAGE 4W ruumi täpselt samapalju kui A4 formaadis leht.

Hetkel kuum