• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Väikefirma printer

  mõõdud: 150x310x191 mm
  kaal: 3,8 kg
  resolutsioon: 600 dpi, Microfine-tooner
  ühilduvus: Windows 3.1 ja Windows 95,
  DOS (Windowsi aknas)
  liides: kiire paralleelliides
  paber: 100 lk automaatlehesöötja,
  käsitsi lehesöötmise võimalus
  paberi formaat: A4, B5, A5, A6, Legal Letter, Executive
  ümbriku formaat: Monarch COM-10, C5, DL
  trükikiirus: 4 lk minutis
  akustiline müra: töös -- 48 dbA
  kuu kasutus: kuni 1000 lk kuus
  hind: 4995 krooni ( käibemaksuga)
  OKI, kasutades oma kogemust LED-tehnoloogias, on konstrueerinud väikefirmale, suurfirma üksikkasutajale või kodus töötavatele arvutikasutajatele sobiva Windowsi keskkonnas töötava personaalprinteri.
  OKIPAGE 4W puhul on tegemist GDI (Graphics Device Interface) printeriga, milles prinditav raster moodustatakse arvuti mälus ja saadetakse sealt printerisse trumlile kandmiseks. Tänu sellele, et trükiettevalmistuse protsess on viidud printerist arvutisse, on hind tunduvalt madalam.
  OKIPAGE 4W abil saab väljastada tekstitöötlust, tabelarvutust, vektorgraafikat ja rastergraafikat (fotod) mistahes Windowsi programmist. MS DOSi programmidest on võimalik printida, töötades Windowsi aknas.
  OKI on mõelnud ka oma uue personaalprinteri kasutamismugavuse peale. OKIPAGE 4W-l on kaks paberisöötmise varianti -- automaatsöötja 100-le lehele ning eraldi käsitsisöötmise võimalus ümbrike ja ebastandardsete paberisuuruste ning -paksuste jaoks. Mõlemad neist tagavad kasutaja jaoks tööde printimisel ladusa ja probleemivaba paberiteekonna. Üliväikestest sfäärilistest osakestest koosnev OKI tooner aitab parandada trükikvaliteeti.
  OKIPAGE 4W ökonoomsust rõhutab tooneri ümbertöötlemise süsteem, mis võimaldab taaskasutada paberile mittekantud toonerit ning vähendab sellega tarbija kulusid printeri kasutamise perioodil.
  Uut OKIPAGE 4W-d iseloomustab võrreldes teiste sama klassi printeritega ka tema kompaktsus ja peaaegu hääletu printimine -- akustiline müra töös on 48 dbA ning sisselülitatuna jõudeolekus on ta müravaba.
  Töölaual võtab OKIPAGE 4W ruumi täpselt samapalju kui A4 formaadis leht.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Venemaa gaasijuhe kuumutab Saksamaa koalitsiooni lõhenemist
Venemaalt Saksamaale kulgev gaasijuhe Nord Stream 2 on juba löönud kiilu Saksamaa ja USA vahele ja külvanud lahkarvamusi Euroopas. Nüüd, mil kasvab hirm, et Venemaa ründab Ukrainat, on sellest saanud tüliõun ka Saksamaa valitsuse sees, kirjutab Financial Times.
Venemaalt Saksamaale kulgev gaasijuhe Nord Stream 2 on juba löönud kiilu Saksamaa ja USA vahele ja külvanud lahkarvamusi Euroopas. Nüüd, mil kasvab hirm, et Venemaa ründab Ukrainat, on sellest saanud tüliõun ka Saksamaa valitsuse sees, kirjutab Financial Times.