• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dollar kinni 12,25-l

  Tundub, et dollarit ei suuda praeguselt kursilt miski väärata. 1,53 Saksa marga (12,24 krooni) nivoo on püsinud terve eelmise nädala. Septembri jaemüügi tulemused üllatasid 0,7protsendise (uued autod +1,7%) tõusuga, ent dollar jäi 12,25 kroonile.
  Skandinaavia valuutade kursside muutused olid reedel minimaalsed. Soome mark asus endiselt 2,678 krooni juures, Rootsi kroon võrdus ca 1,855 krooniga. Soome mark, mis liidetakse Euroopa valuutavahetuskursimehhanismiga ERM, ei ole rohkem tugevnenud, kui Soome Pank on korduvalt juhtintresse alandanud. Soome majanduse huvides on siduda FIM ERMiga madalamal tasemel, et edutada Soome eksporti. Teisest küljest tähendab ERMiga sidumine valuuta prestiizhi, ühtlasi kursi tõusu. Tõenäoliselt hoiavadki need kaks vastandlikku mõju praegu kurssi paigal.
  Rubla kurss langes Moskvas nädalaga üheksa punkti võrra, kursini 5424 RUR/USD. Tänane ametlik kurss on 5429.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Abiks investorile: kuidas hinnata iduettevõtet?
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Usinalt aktsiaid müünud ELMO Rendi juht lahkub juhatusest
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
ELMO Rendi tegevjuhi kohalt ja juhatusest taandub Julia Nekrassova, uueks juhatuse liikmeks saab Allan Leppikson, kes on seni vastutanud ettevõtte sõidukipargi töös hoidmise eest, teatas ettevõte börsiteate vahendusel.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Eestis populaarne auto põrus USA rahulolu-uuringus
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.