• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Preussen Elektra esindaja käis Tallinnas

  Eile käis Tallinnas Saksamaa energeetikafirma Preussen Elektra rahvusvaheliste suhete osakonna juht Mario Nullmeier ning kohtus siinsete energeetikategelastega, kuid seekord Eesti Energia erastamisest ei räägitud.
  Arnold Rüütli ning rahvusliku arengu ja koostöö instituudi korraldatud kohtumisel osalenud majandusministeeriumi asekantsler Arvi Hamburg teatas, et räägiti energeetikamajanduse võimalustest muutunud majandussituatsioonis. Mario Nullmeier tutvustas kohtumisel, mismoodi on need asjad korraldatud Ida-Saksamaal.
  «Ma ei saa kinnitada väidet, nagu oleks Preussen Eesti Energia erastamisest huvitatud,» teatas Hamburg.
  Preussen Elektra president on kunagi varem öelnud, et Eesti elektrisüsteemi privatiseerimine ei ole eesmärk omaette.
  Hamburg selgitas, et Preussen on umbes kolm aastat tagasi sõlminud Eesti Energiaga raamkokkuleppe ühistööks. Ühistöö eesmärk seisnes selles, et tehakse koostööd, vahetatakse informatsiooni ja luuakse töögruppe eri tegevusvaldkondades. «Need töögrupid pole aga hästi käivitunud,» teatas Hamburg.
  Eile Eestis käinud Mario Nullmeier ei soovinud oma käiku ületähtsustada ning kommentaare ta ei andnud.
  Küll on aga Äripäevale teada, et paar aastat tagasi aktiivselt Eestiga suhelnud Preussen Elektra soovib soikunud suhteid uuesti elustada ja firma esindajaid on peagi taas Eestisse oodata. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
USA lihtsustab reisimistingimusi
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Valge Maja teatas täna, et alates novembri algusest leevenevad reisitingimused mittekodanikele USA-sse reisimisel. Riiki lastakse välismaalased kes on täielikult vaktsineeritud, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.