11. november 1996 kell 22:00

Põhjamaade lennukompaniidega saab Viini parimatel tingimustel

Edasi-tagasipilet Viini maksab keskmiselt 6000 krooni. Võimaluste poolest on soodsaim Malevi reis. Aasta kehtiva piletiga on lubatud muutused, puudub minimaalne kohaloleku nõue. Budapestis võib teha peatuse. Samas tuleb juurde arvestada ca 1300 krooni Tallinna--Helsingi lennupiletiks. Lastele on ette nähtud 50protsendine hinnasoodustus.

Nii on komandeeringus viibijal siiski mõttekam sõita SASi või Finnairi vahendusel, mida kasutataksegi kõige rohkem. Tõsi, siin kehtivad kitsendused. Mõlema puhul tuleb Viinis viibida öö vastu pühapäeva, ent ümberistumislinnades on lubatud peatused.

Finnairil maksab kuupäeva muutmine 50 dollarit, SASil pole muutmine lubatud. Finnairi pilet kehtib kolm kuud, SASil aga kuus kuud. 5500 krooni maksev pilet on turistiklassi variantidest mugavaim, kuna lennugraafik soosib hommikusi päralejõudmisi ja tööpäevajärgseid tagasilende, seega ühepäevareise.

Finnairi lendudel kehtib kuni 12aastastele 50protsendine hinnasoodustus. SASi mööndused sobivad perereisideks enam, kuna kuni 12aastastele on allahindlus 50%, 12--24aastastele aga eritingimustel spetsiaalhind 5200 krooni.

Äriklassi ca 15 000kroonist edasi-tagasipiletit saab aasta jooksul vabalt muuta või tagasi müüa. Ka peatuste arv pole piiratud. Äriklassi reisijale saavad alati osaks märksa suuremad mugavused (nt tasuta joogid, mitmekesisem menüü, pikal lennul personaalne videosüsteem jne). Äriklassi reisil on lastele võimalik hinnasoodustus 50--25%.

AGEBA-E on pakkunud kõige kiirema rongivariandi, ehkki nende pakkumuse kohaselt peab Varssavis ootama seitse tundi. Hind sisaldab kuni Shestokaini kupeekohta, Varssavist alates couchette-kohta. Kuni 24. eluaastani maksab ühe suuna pilet alates 1190 kroonist, edasi-tagasi 2225 krooni. Vähemalt kuueliikmeline rühm saab hinnasoodustust 25%. Estravel pakub hinna ja mugavuste minimaalvariandi, kuna lõplik hind sõltub vaguniklassist ja rongi liigist.

Hetkel kuum