• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Professionaali arvuti

  Novembri alguses tutvustas Toshiba oma uut tootesarja Tecra 510. Uued kvaliteetsülearvutid on mõeldud professionaalidele, kes igapäevatöös vajavad üha võimsamaid ja universaalsemaid tootelahendusi.
  Uus Toshiba sülearvuti ühendab endas Pentium-protsessori jõudluse, operatiivmälu vahemikus 16 kuni 144 MB, 2MB videomälu, 31cm värvilise displei, kiire CD-ROM-ajuri, sisseehitatud modemi ja hulk multimeediafunktsioone (Tecra 510CDS).
  Kasutaja saab valida kahe põhimudeli vahel. Tecra 510CS on kiire ja võimas sülearvuti klassikalisele kasutajale 1,26GB kõvakettaga. Võimsam Tecra 510CDT on ideaalne abimees multimeedia- ja võrgutöös, mille põhivarustuses on 2GB kõvaketas, 10-speed CD-ROM ja integreeritud modem (28,800 kbps).
  Videomälu on 2 MB EDO RAM. Samas kui 64bitine graafikakontroller ja 31 cm suurune passiivmaatriksdisplei peaks rahuldama tavakasutajat, pakub Tecra 510CDT kõrge resolutsiooni aktiivmaatriksdispleid ja 16,7 miljonist toonist koosnevat värvigammat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Idud löövad senist rekordit pika puuga
Läinud aastal rekordiliselt raha kaasanud siinsed idufirmad teevad tänavu ilmselt uue rekordi. Aasta esimeste nädalatega on kaasatud peaaegu sama palju raha kui eelmisel aastal kokku. Jaanuariga ulatub kaasatava kapitali maht 900 miljoni euroni.
Läinud aastal rekordiliselt raha kaasanud siinsed idufirmad teevad tänavu ilmselt uue rekordi. Aasta esimeste nädalatega on kaasatud peaaegu sama palju raha kui eelmisel aastal kokku. Jaanuariga ulatub kaasatava kapitali maht 900 miljoni euroni.
Oliver Kruudal ei õnnestunud pankrotimenetlust Iirimaale viia
Tartu ringkonnakohus jättis rahuldamata võlgnikust ärimehe Oliver Kruuda kaebuse tema kohta käiva pankrotimääruse vaidlustamiseks, kohus leidis, et vaatamata Iirimaal viibimisele asub tema põhihuvide kese Eestis.
Tartu ringkonnakohus jättis rahuldamata võlgnikust ärimehe Oliver Kruuda kaebuse tema kohta käiva pankrotimääruse vaidlustamiseks, kohus leidis, et vaatamata Iirimaal viibimisele asub tema põhihuvide kese Eestis.