• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  23. mai 1992

  Toimetust külastanud Kohtla-Järve põlevkivikeemia kombinaadi peadirektori Nikolai Kuta?ovi väitel on kombinaat hoogustanud importi läände, mistõttu neil konverteeritava valuutaga probleeme pole. Kogu Euroopa turg kavatsetakse vallutada odava ja kvaliteetse konserveerimisaine valmistamise projektiga.
  Kuna enamik kombinaadi toorainest tuuakse rublatsoonist, on ettevõttele kasulik, kui Eesti kroon tuleb võimalikult hilja. Kiire ja ootamatu rahareform võib kahjustada majandussuhteid Venemaaga
  Eesti Pank sulges ERA Panga, Rakvere Nordpanga, Lääne-Eesti Panga, Tartu Kommertspanga ning Tallinna, Haapsalu ja Valga Maapankade korrespondentkontod Eesti Pangas. Põhjus -- pangad pole esitanud märtsi ja aprilli bilanssi ning kulude-tulude arvestust.
  EP krediidiosakonna spetsialisti Anu Holteri kinnitusel ei mõjunud pankadele ei EP nõudmised ega isegi kontode sulgemine. Alles pärast ajakirjanduse teavitamist hakati uurima, mis aruannetest on jutt. Pr Holteri väitel piisab EP pretensioonidest pankadelt tegevuslitsentsi äravõtmiseks.
  Väliseesti ärimeeste Wellnerite perekond soovib tagasi omandiõigusi 1981. a asutatud ?okolaaditehasele Kawe, mis natsionaliseeriti 1940. a ja nimetati ümber Kaleviks. Kawe asutaja pojapoja sõnul on soov tingitud «emotsionaalsetest faktoritest» ning soovist taastada perekonnaettevõte. Perekond pole vastu, et uue Kawe osanikeks saavad ka tehase töötajad või Eesti riik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Skandaalne Theranos kulutas vilepuhuja jälitamisele 150 000 dollarit
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.
USA ärimaailma üks oodatumaid kohtulahinguid on tuure kogumas - sel nädalal andis oma ütlused vereproovi revolutsiooni lubanud Theranose ekstöötaja ning vilepuhuja Erika Cheung, vahendab CNN.