• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Beeta Invest toodab nüüd aknaid

  Tänavu 83 mln krooni (pool hinnast EVPdes) eest 51% ASi Estimpeks aktsiaid omandanud investeerimisfirma Beeta Invest käivitas pöördkallutatavate saksa tüüpi puitakende tehase, mille kuukäibeks prognoosivad omanikud miljon krooni.
  Sel nädalal alustas Tallinnas tegevust AS Estimpeks Puit, mis on välja kasvanud erastatud emafirma Estimpeks puidutööstusest. Saksa ja Itaalia seadmetega firma valmistab siseturule pöördkallutatavaid puitaknaid ja muid oksavabast puidust konstruktsioone.
  «Toote lõppviimistluse teevad kas tarbijad või meilt akna poolfabrikaate kokku ostvad väikefirmad,» selgitas ASi Estimpeks Puit juhataja Kalevi Paluteder. Tema sõnul on 5 mln krooni suuruse aktsiakapitaliga ja 20 töötajaga firmale Eesti konkurentsitihedas puitakende valmistajate seltskonnas ruumi küll.
  ASi Beeta Invest juhatuse esimehe Martin Kruusi sõnul kavatseb investeerimisfirma Beeta Invest tegutseda eelkõige väärtpaberiturul, investeerida ja vahendada investeeringuid ning osaleda kinnisvaraprojektides. Näiteks Tartu südalinnas 3 mln krooni eest omandatud endise õmblusettevõtte Mareta ruumides on plaanis järgmisel kevadel avada büroo- ja kaubanduskeskus koos söögikohaga. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.