• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kantsleri kannatlikkus

  Kaitseministeeriumi kantsler Toomas Kitsing tunnistab oma lahkumisvaldusele lisatud seletuses kaitseministrile, et tal on poolteist aastat kestnud kasutust üritamisest ajada asja kaitseväe kõrgemate juhtidega n-ö siiber saanud.
  Au talle, sest mitte igaüks ei julge tunnistada allajäämist püstitatud eesmärgile. Ühtlasi peaks ametist lahkuvat Kitsingut kiitma küllap üsna masohhistlikult kulgenud kantsleriaja eest, mil ta oli sunnitud lävima kaitsejõudude peastaabi kõrgematel ametikohtadel töötavate ohvitseridega, kes tihti ei tunne kirjatähti ega rehkendamiskunsti, nagu ta väidab. Kui riigiametnikele kannatlikkuse eest lisatasu makstaks, siis Kitsing on selle kindlasti ära teeninud.
  Siiski on üllatav, et kannatuse katkemiseni jõudnud Kitsing annab oma seletuses juba ette hinnangu, et kaitseväe juhataja(d) on olemuslikult isik(ud), kel puudub vastutustunne, eetika ja moraalinorm. Siinkohal on edukas rallimees ehk pisut üle pakkunud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi