• Jaga lugu:

  Belesta otsib partnereid

  OÜ Belesta finantsdirektor Aarne Õllek ütles, et Belesta on sõlminud lepingu Hoiupanga Investeeringute ASiga, kes peab korraldama Belesta koostööpartneri kaasamise. Investeeringud kavatsetakse suunata eelkõige Belesta müügi- ja teenindusvõrgu arendusse.
  Rain Tamm Hoiupanga Investeeringutest lausus, et kui rääkida investeeringute kaasamisest, siis saab see toimuda kas Belesta osakapitali suurendamise, olemasolevate osakute müügi või siis osakute vahetamise teel. Tamm ütles, et Belesta praegused omanikud ei soovi loobuda aktsiate kontrollpakist. Äripäeva andmetel on Belesta omanikud pakkunud Toyotasid müüvale Amserv Grupile laiendatavast osakapitalist 50protsendilist osalust.
  Kui Belesta omanikud otsustavad osakute emissiooni kasuks, oleks Tamme sõnul tegu kinnise emissiooniga, mis oleks suunatud ühele investorile.
  Tamm lausus, et huvi Belesta vastu on üles näidanud nii Eesti automüüjad kui ka väljaspool Eestit asuvad.
  Selle aasta suvel ostis Nissanite edasimüüja AS Fakto 100% Fiate müüva ASi Asmer Auto aktsiaid, andes tehingu eest vastu 10% Fakto aktsiatest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.