10. november 1997 kell 22:00

Farmaatsiatehas ei vasta küsimustele

Eilne Tallinna farmaatsiatehase börsiteade on hea näide sellest, kuidas suure aia asemel väikesest aiaaugust rääkida ning veel nii, et, ausalt öelda, ei saa ka aiaaugu kohta midagi olulist teada.

Investorid ootasid eile ühest vastust näiteks küsimusele, miks teavitati investoreid tänavu 9. mail, et farmaatsiatehase tütarettevõttele ASile Mostal kuuluvas ravimite pakendamise tehases Moskva lähistel töö juba käib, kui tegelikult seda tehast ei olnud ega ole ka praegu.

Selle asemel oli Tallinna väärtpaberibörsi põhinimekirjas noteeritud farmaatsiatehase eilses börsiteates juttu hoopis legislatiivsest ettevalmistusest ning tehnoloogia ülekandmisest ja kohaldamisest doonorettevõtte spetsiifiliste tingimustega.

Sellise esoteerilise presentatsiooni peale jääb ainult konstateerida, et Tallinna farmaatsiatehas eelistab perseverantselt kasutada hämamise ja atakeerimise sümbiootilist taktikat.

Hetkel kuum