22. veebruar 1998 kell 22:00

Estonian Air lendab aastapäeval üliodavalt

ASi Estonian Airi tavaline edasi-tagasi Londonisse lennu pilet maksab 5100 krooni, Kopenhaagenisse 4100 krooni ja Stockholmi 2900 krooni. Lennates 24. veebruaril Londonisse ja kahe päeva pärast tagasi, on pileti hind ainult 999 krooni. Kopenhaageni ja Stockholmi lend odavnevad vastavalt 899 ja 799 kroonini. Hinnale lisandub ainult lennuväljamaks, mis on näiteks Londonis 20 naelsterlingit ehk ligi 500 krooni.

«Me müüme pileteid nullkasumiga ja ise peale ei maksa,» selgitas Estonian Airi pressisekretär Lea Noormets.

Noormets ütles reedel, et kõik piletid odavatele lendudele on juba välja müüdud, samuti on kõik ootenimekirjad täis.

Noormets lisas, et ootenimekirjas olemisest pole kasu, sest Estonian Air väljaostetud pileteid tagasi ei osta. Ta ütles, et selline reegel kehtib alati sooduspakkumiste puhul. «Me anname võimaluse reisida lihtsalt soodsamalt ja tänu sellele on nüüd nendel reisidel eriti palju inimesi,» sõnas Estonian Airi pressisekretär.

Vastates küsimusele ettevõtte eelmise aasta majandusnäitajate kohta, ütles Noormets, et Estonian Air ei avalikusta oma finantsnäitajaid ega käesoleva aasta kasumiprognoosi, sest eraettevõttel pole seda kohustust.

Hetkel kuum