• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arabica kvaliteet inspektsiooni luubi alla

  Arabica Extra kohvile pole seni analüüsi tehtud, ütles tervisekaitseinspektsiooni peadirektori asetäitja Heino Lutsoja. «Kui toode läheb jaevõrku, peab tal olema meie luba või sertifikaat tootjalt,» ütles Lutsoja. «Meie pole Arabica kohvi müügiks luba andnud, samuti pole ma näinud tootja sertifikaati.»
  Arabica Extra pakil puudub küll tootja või pakendaja nimi, kuid konkureerivate kohvimüüjate kinnitusel toodab Arabicat Paulig. Arabica Extra kohvi turustab teiste hulgimüüjate hulgas ka ETK Hulgi, kes omakorda saab kohvi Pauligilt.
  Pakendatud toiduainete märgistamise korra kohaselt peab toiduaine müügipakendil olema tootja või pakendaja nimi ja aadress. Tallinna hinna- ja konkurentsiameti juhataja Aave Põdra sõnul võib tarbijakaitseamet sellise kauba müüjale määrata trahvi kuni 5400 krooni.
  Konkureerivad kohvimüüjad kahtlustavad, et Paulig toodab Arabica Extra kohvi tootmisjääkidest ja aegunud kohvist. Kahtlusi süvendab ka fakt, et Paulig Baltic jäi paar nädalat tagasi piiril vahele katsega toimetada Eestisse aegunud kohvi.
  Paulig Baltic ASi juhatuse esimees Tiit Nuudi ei nõustunud Arabica Extra kohviga seonduvat kommenteerima. «Ma ei vasta sellele küsimusele,» kostis ta küsimusele, kas Arabica Extra on toodetud Pauligis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Valitsus võttis vastu eelnõu, kuhu on riigifirma arust sisse kirjutatud huvide konflikt
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.
Valitsus kiitis heaks ehitusseadustiku ja sellega seonduvate seaduste muutmise eelnõu, mille järgi saab riik ise meretuuleparkide ja kalakasvatuste hoonestuslubasid algatada ja läbi viia ning seejärel panna enampakkumisele.