• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus Libretto nõuab avaramaid taskuid

  Toshiba Librettode sari on unikaalne oma mõõtmete poolest: tavaliste sülearvutite võimsus on mahutatud kesta, mis jääb suuruselt kuhugi pihuarvutite ja sülearvutite vahepeale, samal ajal on varustuses kõik vajalik olemas. Libretto 100CT on eelkäijatest, nagu arvata võib, ikka võimsam, kiirem, suurema kõvaketta ja rohkema mäluga.
  Suurenenud on ka mõõtmed: 166megahertsise Pentium MMXiga varustatud sisu ei saanud enam eelmise põlvkonna Libretto 70ga sama suurde kesta pista. See aga tähendab, et väiksema pintsakutaskuga või pisema ridiküliga arvutikasutaja enam seda 1,7 cm laiemat ja millimeeter paksemat süle- või pihuarvutit märkamatult ära peita ei saa.
  Suurenemine on aga muus osas kasuks tulnud: Libretto on klaviatuuri poolest täiesti konkurentsivõimeline tavaliste sülearvutitega, sest klahvisamm on eelkäijatest suurem, samas on rohkem pinda käte toetamiseks. Ekraan on tervelt tolli jagu pikema diagonaaliga kui eelkäijad, lisandunud on teine PC-kaardi pesa, mis näiteks GSM-kaardi kasutajatele jätab teise kaardipesa vabaks ka mõne muu lisaseadme ühendamiseks. Kõvaketas mahutab standard-Windowsi kõik tööks vajalikud programmid eesotsas Office'iga ja lõpetades mõne graafikaprogrammiga.
  Teadaolevalt saab uut Librettot kasvõi AutoCADi töötava versiooniga varustada ja klientide juures kasutada ühendades monitoriga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs jätkas nädalat langusega
Kolmapäeval oli Tallinna börs ainukene Balti börs, mis sulgus miinuses, langedes 0,38% 1996,23 punktile. Riia kerkis 0,87% ja Vilnius 0,26%. Benchmark indeks langes 0,02%.
Kolmapäeval oli Tallinna börs ainukene Balti börs, mis sulgus miinuses, langedes 0,38% 1996,23 punktile. Riia kerkis 0,87% ja Vilnius 0,26%. Benchmark indeks langes 0,02%.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.