• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valitsus toetas panganõukogu juhi hariduspiirangu kaotamist

  Valitsus pooldab Eesti Panga nõukogu esimehele seatud hariduspiirangute kaotamise ideed, kuid ei nõustunud koalitsioonisaadikute seadusemuutmise ettepanekuga esitatud kujul.
  Valitsuse pressiesindaja sõnul ei nõustunud valitsus esitatud ettepaneku vormilise küljega, kuigi pooldab selle sisu.
  Kolm valitsusliidu saadikut tegid riigikogule ettepaneku muuta kolme seadust, mille kaudu oleks Koonderakonna liikmel ja ekspeaminister Tiit Vähil võimalik saada Eesti Panga nõukogu esimeheks pärast seda, kui riigikogu oli kaks presidendi pakutud pangajuhikandidaati tagasi lükanud.
  Praeguse seaduse kohaselt peab Eesti Panga nõukogu esimees olema kõrgema juriidilise või majandusharidusega, Vähi on aga inseneri haridusega.
  Riigikogu koalitsioonisaadikute ettepanekul tuleks muuta Eesti Panga seadust, riigikontrolli seadust ja õiguskantsleri tegevuse korraldamise seadust ning kaotada sealt haridusalased piirangud. Ettepaneku seadusi muuta tegid Koonderakonna fraktsiooni aseesimees Märt Kubo, Pensionäride ja Perede erakonna liige Endel Eero ja Avo Mölder Maaliidust.
  President pole seni uut kandidaati riigikogule esitanud. BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.