Reiljani mänguripisik on nakkusohtlik

18. september 1998, 00:00

Börsil keskkonnafondi raha pööritanud kesk-konnaminister Villu Reiljani mänguripisik on levima hakanud. Eriti nakkusaltid on riigiasutused. Nimelt avastas riigikontroll keskhaige-kassat (KHK) kontrollides muude puuduste kõrval, et asutus on 190 000 krooni eest soe-tanud äriühingute aktsiaid. Raamatupidamisaruannete järgi pole KHK saanud tulu aktsiate omamisest. Kuna kirjade järgi pole KHK ka kahju kandnud, pole selle asutuse juhid sar-naselt Reiljani loogikale enda meelest seadust rikkunud. Kui ulatuslik on pisiku leviala riigiasutuste seas, nõuab riigikontrolli ennastsalgavat tööd. Loodetavasti pole tegemist epideemiaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 19:03

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing