20 aprill 1999

IBMi uue põlvkonna sülearvuti võib kahes osas kaasa võtta

IBM ThinkPad 570 on paljuliikuva töötaja unistus -- üliõhuke ja kerge kaasas kanda, kuid laialdaste võimalustega asendus lauaarvutile. Reisile võib minna vaid poolega õhukesest sülearvutist, teise poole ehk lisamooduli UltraBase võib koju jätta. Või kaasa võtta juba suuremat võimsust ja rohkem lisaseadmeid vajades. Lisamooduliga komplekt on ka veel täiesti arvestatavalt mobiilne, kaaludes 3,1 kg.

Üks UltraBase'i mooduli lahtritest sisaldab disketiseadet või lisaakut, teise mahub rida lisaseadmeid -- DVD, CD, Zip-seade, SuperDisk (LS-120) või teine kõvaketas.

ThinkPad 570 sobib elulise tähtsusega ja andmesidele orienteeritud keskkondadesse. Selle mudeli võimsus ja paindlikkus laiendavad paljuliikuva töötaja haaret võrgumaailmas. ThinkPad 570 on suunatud neile, kes vajavad portatiivsuse ja paindlikkuse viimast sõna jõudluse või funktsioonide osas järele andmata.

Hetkel kuum