• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  IBMi uue põlvkonna sülearvuti võib kahes osas kaasa võtta

  IBM ThinkPad 570 on paljuliikuva töötaja unistus -- üliõhuke ja kerge kaasas kanda, kuid laialdaste võimalustega asendus lauaarvutile. Reisile võib minna vaid poolega õhukesest sülearvutist, teise poole ehk lisamooduli UltraBase võib koju jätta. Või kaasa võtta juba suuremat võimsust ja rohkem lisaseadmeid vajades. Lisamooduliga komplekt on ka veel täiesti arvestatavalt mobiilne, kaaludes 3,1 kg.
  Üks UltraBase'i mooduli lahtritest sisaldab disketiseadet või lisaakut, teise mahub rida lisaseadmeid -- DVD, CD, Zip-seade, SuperDisk (LS-120) või teine kõvaketas.
  ThinkPad 570 sobib elulise tähtsusega ja andmesidele orienteeritud keskkondadesse. Selle mudeli võimsus ja paindlikkus laiendavad paljuliikuva töötaja haaret võrgumaailmas. ThinkPad 570 on suunatud neile, kes vajavad portatiivsuse ja paindlikkuse viimast sõna jõudluse või funktsioonide osas järele andmata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
National Geographic muudab Eestis oma ilmumise põhimõtteid
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Ajakiri National Geographic suurendab järgmisest aastast Eestis oma eriväljaannete mahtu, mis hakkavad ilmuma iga kahe kuu tagant – kokku kuus temaatilist eriväljaannet aastas. Samal ajal lõpetab üleilmsest koroonaviiruse pandeemiast tingitud reklaami- ja jaemüügi olulise vähenemise tõttu jaanuarist ilmumise National Geographicu eestikeelne põhiväljaanne.
Putin käskis venelastel minna nädalaks palgalisele puhkusele
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.
Venemaa elanikud peavad minema üheks nädalaks palgalisele puhkusele, et võidelda riiki räsiva koroonapandeemiaga, vahendab CNBC.